Гостување на проф. д-р Владимир Трајковски во радио 2 -12.08.2020
00:00
00:00:00
 
проф. д-р Владимир трајковски аутизам прирачник УНИЦЕФ-МК социјални вештини позитивно родителство

Description

Гостување на проф. д-р Владимир Трајковски во македонско радио, радио 2  на 12.08.2020 со новинарката г-ѓа Сузана Стефановска по повод Прирачникот за аутизам.

Comments

Share This Chirbit